Zondag 06/05 stond ik aan de start van de profkermiskoers GP Maarten Weynants, een koers over 160km met heel wat profs aan de start.

 

Na 50km konden er 15 man ontsnappen en die reden als snel 1 minuut weg. Het leek alsof de koers gereden was tot we na een aantal ronden erg hard te koersen toch nog met een redelijk grote groep van 25 renners wegreden van het peloton. We hebben dan 60km moeten achtervolgen maar zijn er toch nog bij geraakt en op het moment dat we erbij komen splits deze groep weer. Ik was dan mee in de eerste groep die ging strijden voor de overwinning, tot ik op 20km van het einde viel. Het was door een onoplettendheid van de renner voor mij dat ik bruusk moest uitwijken en overkop in de struiken vloog. Ik heb dan de wedstrijd moeten staken, wat jammer was want zo ontliep ik een eventueel mooie uitslag in een koers van hoog niveau. 

 

Donderdag 10/05 sta ik aan de start van GP des Hautes France, een wedstrijd van 205km. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *