Toen ik vorige week een telefoontje van de bondscoach kreeg, kon ik het zelf amper geloven, ik mocht mee met het Belgisch nationale team U23! Ik had niet durven dromen dat ik dit seizoen nog zo’n mooie kans zou krijgen. Oorspronkelijk ging ik studeren, want ook voor mij is de blok bezig aangezien ik nog twee examens heb af te leggen in juni. Maar die plannen werden snel veranderd in koersen in Tsjechië, studeren komt later wel!

 

Vandaag zijn we hier toegekomen en hebben we al losgereden. Wel heb ik al van de eerste dag brute pech, want het kader van mijn fiets is stuk, wat maakt dat ik niet op mijn vertrouwde fiets hier zal kunnen rijden. Ik hoop deze vierdaagse mijn bijdrage te kunnen leveren aan het Belgisch team. Gemotiveerd ben ik er al zeker en vast wel voor!

 

Het rittenschema ziet eruit als volgt:

01/06: Tijdrit: Prologue Krnov / 2 km / start 17:00
02/06: Stage 1 Jeseník-Rýmařov / 133 km / start 13:30
03/06: Stage 2 Krnov-Dlouhé stráně / 151 km / start 12:00
04/06: Stage 3 Jeseník-Jeseník / 160 km / start 11:00

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *