Zondag 28 mei mocht ik voor de eerste keer Parijs-Roubaix U23 rijden. Aangezien deze koers bij de profs een echte klassieker is, keek ik hier enorm naar uit. Een kopgroep ontstond al snel, maar ik zat altijd in het eerste achtervolgend peloton. Na een massale valpartij, waardoor de helft van het peloton moest stoppen, was ik vooral blij dat ik niet bij deze ongelukkigen was. De kopgroep was enorm sterk en dus ben ik geëindigd in het peloton met een 28e plaats. Hier ben ik voor een eerste keer wel tevreden mee, maar vond het jammer dat ik mijn voorbereiding niet op deze rit heb toegelegd. Keuzes moeten nu eenmaal in het wielrennen gemaakt worden en die van mij gaat uit naar een voorbereiding op Ardense ritten. Ploeggenoot Jordi Warlop werd derde, dus voor de ploeg een hele mooie prestatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *