Na drie dagen zwaar gekoerst te hebben in de Ardennen, ben ik zeer tevreden met mijn 6e plaats in het eindklassement. Voor de jongerentrui kwam ik net 3 seconden tekort. Zondag behaalde ik de 8e plaats. Een groep van 5 personen, waaronder Laurens Sweeck en de gele trui van de tryptique bleven in de plaatselijke ronden 25 seconden voor op het peloton. Deze voorsprong konden we nog wat inkorten en zo reed ik op 20 seconden binnen.

Met de 7e plaats vrijdag, 4e zaterdag en dan 8e zondag heb ik mijn weekend heel tevreden kunnen afsluiten. Ik voelde dat mijn conditie goed zat en het parcours mij wel lag.

Volgende zondag rijd ik Parijs-Roubaix U23, de eerste maal dat ik daar de kasseien mag berijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *