De week voorafgaande aan de Zuidkempense Pijl was voor mij een redelijk zware trainingsweek. Veel tijd voor rust was er dus niet voor mij. Ik reed deze koers dus zonder al te veel verwachtingen omdat ik wist dat ik deze trainingen in de benen ging voelen. De koers werd aangevat door een snelle start. Na 40 km kwamen we aan de eerste kasseistrook waaraan ik in een goede positie vooraan kon beginnen. Nadien konden we met een 50-tal renners wegrijden. Hier zat ik bij maar ik voelde toch wel dat het afzien voor mij was. Toen we aan de plaatselijke toeren aankwamen kon uiteindelijk een groep van 16 man ontsnappen. Door deze ontsnapping viel in de groep waar ik bij zat het tempo helaas wat stil waardoor het peloton terug bij ons kon aanpikken. In de spurt eindigde ik op de 43e plek.

Volgend weekend staan er bij mij 2 kermiskoersen op het programma, waaronder zaterdag 25 maart te Putte.

Na Paris-Troyes verscheen er nog een mooi artikel van mij in de krant. http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20170315_02782373

 

One Comment on “Zuidkempense Pijl – GP Wilfried Peeters

  1. goe bezig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *