Een heel sterk deelnemersveld verscheen aan de start van mijn eerste profkoers dit seizoen, in wederom (net zoals Brussel-Zepperen) enorm slecht weer. Al vanaf het begin zat het tempo van de koers er redelijk goed in, dit tempo werd ook gedurende heel de koers aangehouden. Er werd zo goed als constant op een lint gereden. Op 2 ronden van de finish kon een kopgroep wegrijden. De moment dat ik dit zag gebeuren, aarzelde ik net te lang om mee te springen. Een paar minuten later maakte ik toch de beslissing om weg van het peloton te rijden. Samen met een andere renner belandde ik zo tussen het peloton en de kopgroep, bij de kopgroep geraken was helaas niet meer mogelijk. Bij de spurt zat ik volledig kapot en kon ik niet meer vol strijden voor mijn plek door mijn inspanning in de laatste 2 ronden. Een beetje teleurstelling heerst over mijn uitslag maar ik heb deze koers wel met een goed gevoel gereden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *