Na een enorm zonnige ochtend verscheen ik samen met een 150-tal andere renners aan de start in Diegem in de gietende regen. Desondanks ik mijn kledij had aangepast aan dit weer, drong de koude door. Ik vertrok met een goede start, maar na ongeveer 50 km belandden een aantal renners voor mij in een valpartij. Ik kon hier niet aan ontkomen en viel zelf in een gracht naast het parcours. Doorweekt sprong ik terug op de fiets maar merkte al snel dat mijn wiel tegen het kader sleepte. Bibberend van de kou heb ik dit nog een paar kilometers volgehouden maar moest uiteindelijk toch toegeven aan dit voorval. Met veel spijt ben ik van de fiets gestapt, gelukkig kon ik snel in een auto van een ploegmaat terecht. Met dank aan de entourage van Jordi Warlop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *