Woensdag 1 maart stond er een kermiskoers te Gooik op het programma. Ik startte deze wedstrijd met de bedoeling volop mee te koersen. Na drie van de 10 ronden kon ik met de kopgroep, die bestond uit 18 man, ontsnappen uit het peloton. We werkten redelijk goed samen en konden al snel een voorsprong uitbouwen op een verbrokkeld peloton. In de voorlaatste ronde besloot ik zelf het initiatief te nemen en door te trekken op een korte klim. Zo gingen we de finale in met vier man. Door de koude regen, de wind en het geaccentueerde parcours, had ik al mijn krachten opgebruikt bij de ingang van de laatste ronde. Hierdoor werd ik in een spurt van stervende zwanen laatste van de vier. Ik was achteraf wel erg tevreden met het goede gevoel en merkte duidelijk dat ik deze winter sterker ben geworden dan vorig jaar.

http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20170301_02758327

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *