Na een weekje bekomen te zijn van de ploegstage, kijk ik toch wel heel positief terug op een fantastische stage. Dit was de eerste maal dat ik met EFC-L&R Vulsteke op stage ging en ik bemerk vooral de intensiteit en energie die deze ploeg in zijn renners steekt. Ik voelde me enorm welkom en ik kreeg ook het gevoel dat de ploeg geen spijt had van de investering in mijzelf als renner. Er hangt een enorm goede sfeer onder de renners onderling en de ploegleiders waarin ik me al snel thuis voelde.

De professionaliteit waarmee de ploeg deze stage aanpakte, verwonderde mij enorm. We werden heel nauwkeurig opgevolgd. Zo kregen we de eerste avond al een infosessie door Wim Feys, de ploegleider, over de algemene werking van de ploeg met het zicht op het nieuwe seizoen. De avond hierop kregen we een professionele uitleg van de diëtist van het Pulso-Preventielab, die ons tijdens deze stage nauwkeurig begeleidde.

Uiteraard ben ik er dan ook mee bezig om er alles aan te doen om van dit seizoen iets moois te maken.

Zondag 26 februari zal ik starten aan Brussel-Opwijk. Mijn voorkeur ging uit naar deze koers uit en dus zal ik enorm gemotiveerd aan de start verschijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *